IMG_3404.JPG

WORKSHOP AQUAREL "DE KUNST VAN HET WEGLATEN" (2-delig) beginners en gevorderden
In 2 lessen leer je hoe je de essentie weergeeft. Door keuzes te maken in wat je afbeeldt, wint jouw werk aan zeggingskracht.  De 2-delige workshop is inclusief 1/2 uur privé-instructie voorafgaand aan de 1e workshop, plus 2 lessen van 2 uur in een kleine groep van ca. 4 personen, plus thuisopdracht. Kosten: €95. Data in overleg,

WORKSHOP AQUAREL "KLEUR EN SFEER" (2-delig) beginners en gevorderden
In 2 lessen leer je hoe je kleur en sfeer in je werk brengt, door te werken met een beperkt palet van slechts een paar, weloverwogen gekozen, kleuren. De 2-delige workshop is inclusief 1/2 uur privé-instructie voorafgaand aan de 1e workshop, plus 2 lessen van 2 uur in een kleine groep van ca. 4 personen, plus thuisopdracht. Kosten: €95. Data in overleg.

WORKSHOP ZELFCOACHING
Wil je een expositie of presentatie bij elkaar schilderen? Of spookt er een project door je hoofd, maar lukt het je niet het ten uitvoer te brengen? Twijfel je over je stijl? Heb je regelmatig gebrek aan inspiratie, kan je niet vinden wat jou werkelijk raakt? Of weet je dat wel maar lukt het je niet om dit om te zetten in je eigen schilderijen? Of word je gehinderd door uitstelgedrag of moeite om keuzes te maken? We brainstormen we over een uitdagend maar haalbaar, boeiend schilderproject, en maken we daar een begin aan. Na deze serie kan je jezelf geinspireerd en gemotiveerd houden en kan je zelfstandig aan je projecten werken.  Kosten €50 per sessie.

PORTRETTEKENEN NAAR LIVE MODEL (ook beginners)

Je leert hoe je vlot de karakteristieken van een model vastlegt. Met elke keer een inspirerend model. Meestal op de laatste dinsdagavond van de maand, maar er komen meer dagdelen aan. Kosten €35 per keer. De workshop in oktober is bijna volgeboekt. Vraag hier de volgende data aan.  

 

 


IMG_0088-2.JPG

Voor groepen, scholen en bedrijven ben ik ook in te huren voor speciale aquarelworkshops met een origineel thema (Bijvoorbeeld "Wijnstreken in aquarel", een workshop waarin we verschillende wijnstreken verkennen met penseel, vergezeld door een goed glas wijn en de verhalen van wijnimporteur/wijnkenner/verteller Rob van Bodegom. Ook geef ik workshops creatief denken. Meer info zie hier of Informeer voor de mogelijkheden via 033 4759934 of petra@petratool.nl.

Wil je alvast een voorproefje van deze workshops, kijk dan op de pagina Free Stuff bij de gratis te downloaden pdf's over "Sfeer in aquarel" en "De kunst van het weglaten".


Locatie/aanmelden
De sessies vinden plaats in mijn atelier aan de Van Dedemlaan 6 Hoevelaken. Gratis parkeren.
Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 033 4759934 of via het contactformulier.