PRIVÉCOACHING
Wil je je snel ontwikkelen, dan is privécoaching misschien wat voor jou. Samen zetten we een kort traject uit, gebaseerd op wat jij wilt leren,  Ik stimuleer je om ook thuis aan de slag te gaan, we bepalen samen wat realistisch is qua tijdsinvestering en tempo. Soms is 2 uur per week al genoeg!

Voorbeelden van trajecten:
1.)  ik wil mijn eigen stijl en sterkten en zwakten leren kennen en wil tips over hoe ik me verder kan ontwikkelen
2.) ik heb binnenkort een expositie (of wil graag exposeren) en zoek een inspirerend project, dat de aandacht zal trekken van bezoekers en van de pers
3.) ik wil (semi)professioneel als kunstenaar aan de slag, hoe kan ik met zo min mogelijk middelen een eigen werkruimte creeëren en hoe zorg ik dat ik gemotiveerd en gepassioneer word/blijf? Hoe voorkom ik uitstelgedrag en apathie?
4.) ik wil meer zingeving in mijn schilderwerk. Hoe kan ik anderen "raken" en hoe kan ik naar buiten treden met mijn werk? 

Deze coaching is gebaseerd op mijn eigen coachingopleiding bij de beroemde Amerikaanse creatief talentcoach en psycholoog Eric Maisel. Hij weet als geen ander hoe je de kunstenaar in iemand tot bloei brengt. Sinds 2010 ben ik lid van de internationale Creativity Coaching Association, gericht op het coachen van creatief talent. Daarnaast leerde ik veel van de interviews met mijn muzen, stuk voor stuk artistieke persoonlijkheden die hun eigen weg vonden, ondanks en soms zelfs dankzij belemmeringen.

Kosten
Kosten €95 per module. een module bestaat uit
-  1 privé coachingsessie van ruim 1 uur
- een thuisopdracht
- 1 x emailcoaching om je te ondersteunen het geleerde zelfstandig toe te passen en eventuele problemen meteen op te lossen.

Meestal zijn 2 á 3 modules genoeg voor 1 traject (afhankelijk van hoe uitdagend het traject is).

Locatie/aanmelden
De coachingsessie vindt plaats in mijn atelier in Hoevelaken. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen via 033 4759934 of via het contactformulier.


Reacties
"Als ik aan Petra denk, komen de woorden rustig, gebalanceerd, kundig en gepassioneerd in mij op. Ze heeft een ontspannen stijl van lesgeven en geeft veel vrijheid in de opdrachten. Ze weet de juiste aanwijzingen te geven en motiveert enorm. De lessen zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling en sinds ik les heb bij Petra, ben ik gegroeid in mijn creatief denken en ook is er duidelijk verbetering te zien in mijn werken". A.B.

"Ik denk met veel genoegen terug aan de Workshop die ik enkele jaren geleden bij U gevolgd heb. Er gaat véél inspiratie + energie van u uit naar andere personen, én dat werkt nog héél lang na." M.J.

"Petra ziet zelfs in summiere schetsjes wat je "eigenheid' is - vaak ben je je daar niet eens bewust van". M.B.

"Ze zoekt uit welk onderwerp je passie heeft en helpt je dat uit te diepen. Ik vind haar manier van lesgeven en haar enthousiasme heel stimulerend".